Ministrul Petre Daea îi obligă pe români să-şi ducă animalele la spălătoriile auto ale nepotului! - VIDEO

Ofiterii de la Combaterea Crimei Organizate au demarat o ampla ancheta pe numele Ministrului Agriculturii Petre Daea. Mii de crescatori de animale s-au plans de masura aberanta la care-i obliga de cateva luni nea Petrica.

Vezi ce n-a văzut Bruxellesul! Ministrul Petre Daea, topless cu cormorani şi secretare pe şalupă!

Petre Daea la Bruxelles: "cormoranii fac baie în piscină după care merg la saună şi duş"

Pentru a primi subventia care li se cuvine prin lege, zootehnistii sunt nevoiti sa-si spele cirezile la anumite spalatorii auto care, in urma unor minutioase investigatii s-a constatat ca apartin unui nepot al ministrului mentionat. Indiferent ca e vorba de oi, capre sau vaci, bietii agricultorii trebuie sa-si care animalele zeci sau poate sute de kilometrii pana la spalatoriile respective unde platesc cel mai de lux pachet de servicii: prespalare cu jet de apa, spalare cu solutie ecologica Futura, degresare cu degresant activ, ceruire manuala, polisare, degresare si aplicare solutie protectie copite, polisare, aplicare folie solara, odorizare si solutie anti-insecte.

Proprietarii de animale nu se plang de pretul piperat al serviciilor, 54 lei/cap, dar traiesc un adevarat cosmar  dupa ce parasesc spalatoriile. Acasa trebuie sa ia la mana fiecare cornuta si sa o spele din nou cu apa calda si sapun pentru a o curata de ceara si alte solutii chimice.

 

Comentarii