Halucinant! Nicolicea, ministrul care a cerut certificat medico - legal pentru flegmele protestatarilor! VIDEO

Eugen Nicolicea, actuala propunere a PSD pentru portofoliul Justiţiei, a devenit celebru pe reţelele de socializare şi pentru un alt motiv, în afara studiilor sale incerte ori a enormităţilor debitate ca parlamentar.

În Ianuarie, deputatul Eugen Nicolicea a fost scuipat si injurat, la Drobeta Turnu Severin, de un portestatar care l-a acuzat ca - din pozitia sa de parlamentar - da legi pentru a-i elibera din inchisori pe talhari si pe violatori.

Deşi imaginile filmate de protestatarul înfuriat nu au arătat niciun contact între parlamentar şi personajul care l-a contestat vehement, surse din IML au anunţat la acea vreme că Nicolicea s-a prezentat la Institutul de Medicină Legală şi, pretextând faptul că a fost izbit repetat de nenumărate flegme contondente, în acelaşi timp înjurăturile adresate stradal producându-i, prin ascuţimea lor, escoriaţii şi plăgi a căror îngrijire necesită mai multe zile de internare, a solicitat pe un ton imperativ eliberarea unui certificat medico - legal.

Conform aceloraşi surse, chiar dacă nu a dat curs cererii deputatului Nicolicea, personalul medical de la IML şi-a declinat în mod politicos competenţa în acest caz şi i-a eliberat parlamentarului o trimitere pentru un consult de specialitate, cât se poate de amănunţit, la Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Alex. Obregia”.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii