Băsescu i-a făcut praf pe Badea şi pe Gâdea în subiectul Kovesi - Ghiţă - Nicolae Popa!

Atentiune, romani adevarati, mandri si ortodocsi! Urmeaza un articol care va poate afecta emotional pe toti cei care cand vad si aud muile date de Basescu´´ lu´ adversarii sai´´, incep sa spumege si sa posteze d-alea: ´´Da´ Iohannis n-a furat sase case?´´, ´´Da´ Ciolos nu e copilu´ lu´ Soros si e trimis de Bruxelles ca sa ne vanda tara?´´.

Ca orice român hoţ care ne face de ruşine, Grapini a fost eliminată din Comisia de numărare a voturilor pentru Kovesi! Vezi video şi foto!

Dragnea, prins pe Otopeni, încercând să iasă din ţară cu bilet de cală după victoria obţinută de Kovesi!

I-a dat de l-a julit! Kovesi câştigă votul în Comisia Cont şi stinge lumina în Kiseleff!

Kovesi, vot favorabil în Parlamentul European. Timmermans i-a trimis un săpun lui Liviu Dragnea!

Cu riscurile asumate, redam integral interventia fabuloasa a ex-presedintelui in legatura cu cazul Kovesi- Nicolae Popa- Sebastian Ghita.

´´Sa vina Nicolae Popa, prezentat de Antena 3 ca victima, la toate televiziunile patriei si sa ne explice cum el, care a jefuit peste 300 000 de romani, a fost adus in tara ilegal si abuziv. Propagandistii specializati in dezinformare, Abraham, Chireac, Gadea, Badea, Ciuvica, Buscu si multi altii au nevoie sa-si intareasca echipa cu un om calificat cunoscator al ´´drepturilor omului´´ care a furat banii a peste 300 000 de romani. Sa explice el cum putut abuzivul Stat Roman sa-i incalce ´´drepturile´´ de condamnat, stricandu-i sederea tihnita sub soarele Indoneziei, in frumoasa statiune de lux, Bali. Hai, Gadea, hai Buscu, hai Chireac, hai…strigati, chemati oamenii in strada, condamnati cu manie si cu ´´pumnul ridicat´´ Regimul Basescu, rupeti-va in direct hainele de pe voi, puneti filmulete cu borfasi de rang inalt care au primit sacose de bani de la FNI si scrieti mare pe ecran : ´´Dreptate pentru Nicolae Popa´´.
 

Comentarii