Ce bine arată Andreea Cozma! Deputata PSD a sărbătorit la sala de fitness clasarea unui dosar penal de către DNA!

Sărbătorile şi noul an i-au adus Andreei Cozma, fiica fostului şef al Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cozma, nu numai câteva kilograme în plus... de muşchi, ci şi bucuria clasării unui dosar deschis de fostul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea, pe numele său şi al tatălui său. 

Deputata PSD a informat ieri ziariştii, în timp ce se îndrepta pe jumătate echipată către sala de fitness de la subsolul Palatului Parlamentului, că un dosar penal al cărui protagonistă era, împreună cu Mircea Cosma, a fost clasat de către DNA central.
 
"Acum am primit clasarea. (dosarul a fost deschis -n.r.) de către Lucian Onea (fost şef al DNA Ploieşti -n.r.), mă viza pe mine şi nişte terenuri", a declarat Andreea Cosma, la sosirea de la Parchetul General.
 
Cauza viza mai multe terenuri care ar fi intrat abuziv în posesia familiei Cosma şi a fost clasată de DNA central, potrivit parlamentarului, citat de Mediafax. Procurorii CSM au decis, recent, să admită cererea conducerii Direcţiei Naţionale Anticorupţie de revocare din funcţia de procuror DNA Ploieşti pentru Lucian Onea. Acesta este acuzat, alături de Mircea Negulescu şi de alţi procurori de la DNA Ploieşti, de constituire de grup infracţional organizat.
 
Potrivit Parchetului General, Lucian Onea şi fostul procuror Mircea Negulescu l-au determinat prin constrângere pe fostul deputat Vlad Cosma, ameninţându-l în mod direct că o vor inculpa pe sora acestuia, Andreea Cosma, să întocmească în fals o sesizare pe un alt nume şi tabele/liste cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept "mită electorală". Documentele au fost expediate prin fax şi poştă din Chişinău la DNA Ploieşti.
 
Parchetul mai arată că, deşi ştia că probele sunt ticluite în mod mincinos de Vlad Cosma, Lucian Onea a solicitat Tribunalului Prahova arestarea preventivă a unui inculpat pentru infracţiunea de corupere a alegătorilor, prezentând instanţei, drept probe, documentele ticluite.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii