Băsescu o desfiinţează pe Dăncilă după vizita în America: "Au invitat-o mizând pe faptul că e PROASTĂ!"

Experimentat om politic si uns cu toate alifiile pamantului, batranul lup de mare, Traian Basescu, caracterizeaza prestatia premierului Romaniei in SUA, ca pe a unei proaste ce rade in hohote atunci cand isi vede dodoasca in oglinda.

´´Mizand pe faptul ca e proastă, lobişti americani au invitat-o pe Dăncilă la un eveniment de comemorare al Holocaustului. Crezând că e ocazia vieţii ei de a se manifesta pe pământ american, Dăncilă a recitat instrucţiunile primite de la Dragnea fără a înţelege efectul propriului discurs. A promis orice a crezut Dragnea că poate să-i impresioneze pozitiv audienţa în folos propriu, nesocotind grav poziţia unitară şi solidară a Uniunii Europene, dar şi politica externă echilibrată a României în Orientul Mijlociu. Anunţul precum că Guvernul României va muta Ambasada de la Tel Aviv la Ierusalim a stârnit entuziasmul sălii, dar a aruncat pe Apa Sâmbetei 50 de ani de politică externă românească în Orientul Mijlociu”, a scris, luni, pe Facebook, fostul preşedinte Traian Băsescu.
 

Asta inseamna, dragi romani destepti, sa nu mergem la vot si sa-i votam pe aia, este adevarat, poate la fel de prosti dar, sigur, nu la fel de canalii precum actualii. Este, cred, pentru prima oara in istoria omenirii si a faunei planetare cand, in lumea civilizata, specimenele cretine ii incaleca, prin viclenie, pe cei dotati de natura cu inteligenta si bun simt.
 

Comentarii