Antena 3 despre blocajul de ieri de la Metrou: ”Mii de oameni au protestat împotriva numirii Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror european!”

Haos la metrou joi seara, pe Magistrala 2 Berceni – Pipera, unde oamenii au aşteptat şi 30 de minute în staţii pentru a veni un tren. Trenurile au circulat pe un singur sens, la capătul de linie Pipera staţia a fost blocată de mii de sute de călători care aşteptau metroul, în timp ce nodurile dintre magistrale, Piaţa Victoriei şi Piaţa Unirii, au fost paralizate.

Televiziunile şi presa online au prezentat în fel şi chip incidentul, insistând asupra disfuncţionalităţilor sistemice din transportul public de călători însă jurnaliştii Trustului Intact au reuşit să creeze din nou, prin relatările lor, o realitate paralelă.

”Specialiştii în ştiri” de la Antena 3 au avut, ca de obicei, o explicaţie profundă, obiectivă şi documentată a întregii situaţii, informând opinia publică asupra cauzelor ”reale” ale fenomenului.

”Mii şi mii de oameni s-au adunat în staţiile de metrou ale Capitalei pentru a protesta împotriva numirii Laurei Codruţa Kovesi în funcţia de procuror european şi pentru a susţine echipa de candidaţi a PSD, aflată într-un turneu subteran bucureştean! Peroanele au devenit neîncăpătoare la staţiile Piaţa Victoriei, Piaţa Unirii şi Universitate, acolo unde cetăţenii Bucureştiului se înghesuie, se calcă, la propriu, în picioare, pentru a-şi vedea liderii şi a-i asigura de votul lor necondiţionat!”, au transmis reporterii de teren ai Antenei 3.

Întrat în direct, la ştirile orei 19, realizatorul Sintezei Zilei, Mihai Gâdea, a avut chiar o ieşire nervoasă la adresa Metrorex, care în prealabil îşi ceruse scuze, prin intermediul unui comunicat, pentru întârzierile survenite în programul de circulaţie al garniturilor de metrou.

”Nu, nu trebuie să vă cereţi scuze, domnilor de la Metrorex, pentru acest fluviu de oprobiu public îndreptat împotriva Laurei Codruţa Kovesi. Nu există întârzieri, nu există inconveniente, există doar o mare de oameni care vor să arate liderul lor, şi mă refer aici la premierul Viorica Dăncilă, că nu e singur în efortul său magnific de a se lupta cu Statul Paralel, cu cozile de topor ale lui Soroş, şi de a conduce România pe noi culmi de civilizaţie şi progres!”, a încheiat apoteotic Mihai Gâdea.

 

Comentarii