Zăvoranca, despre Pastrama servită la nunta Brigittei: "O panaramă care şi-a t%$%-o în direct la tv cu un amărât"

Asa cum ne-a obisnuit, Oana Zavoranu nu se chinue, ca altii, sa poarte vesmintele falsitatii si spune lucrurilor pe nume, ceea ce o face si mai sexy. In timp ce milioane de anonimi si mii de pseudo-vedete au fost date pe spate la propriu, sau la misto, de nunta concasoarei de masculi, Brigitte cu brunetul vizitiu, Pastrama, de parca si-ar fi unit destinele Zana Perfectiunii Trupesti cu Printul Geniului Cosmogonic, ei bine, Oana a avut o cu totul alta parere.

"Nunta jalnică cu iz de cămin cultural a unei individe în călduri, care a atras atenţia… mare atenţie da!!!…

Că şi-a tras-o în direct pe tv cu un amărât care n-are nici o vină că s-a născut, el a ‘dat ce-a avut mai bun din el ??? ….şi acum e ‘vedetă şi ginerică pe deasupra…na !!! ? Şi ce am văzut prin jur, au fost numai urâte cu alură de travestiţi de Cambogia.

Doamne fereşte, câtă slutenie şi prostituţie pentru o amărâtă de audienţă, că de prostie nu mai zic nimic, uite tac ! Am ajuns la concluzia certă, că trăim nişte vremuri,în care în mod voit ne sunt inoculate numai panarame, bişniţari, travestite, cămătari, retarzi, cretine, pleavă de cea mai joasă speţă, ca să îndobitocească creiere pe bandă", a concluzionat exigenta cimitereasa .

 

Comentarii