Déjà fu'

VIDEO: K1 la stadion! Dan Alexa, luat la pumni de Anamaria Prodan din pricina fostei iubite!
Sămbătă seară, atenţia iubitorilor de sport a fost atrasă de un episod neobişnuit. Dan Alexa a fost luat la palme de Anamaria Prodan, care-i este şi impresar. Între cei doi ar exista o relaţie şi Anamaria Prodan ar fi avut o descărcare nervoasă provocată de gelozie. Din informaţiile Telekom Sport, totul a pornit de la fosta iubită a lui Dan Alexa, Andrada.
 
Tânăra a venit la meciul Astra - FC Botoşani şi a refuzat să plece la finalul partidei. Andrada s-a postat pe o bancă de la intarea în stadion şi a aşteptat să iasă Dan Alexa. Gestul a înfuriat-o pe Anamaria Prodan, cea care primise asigurări că între cei doi nu mai există vreo legătură.
 
Ulterior, după episodul în care Alexa a fost lovit, antrenorul Astrei şi Anamaria Prodan au urcat în birou, pentru a discuta departe de ochii presei. După aproximativ 10 minute, în birou a fost chemată şi fosta iubită a lui Alexa. Cei trei au discutat aproximativ jumătate de oră, timp în care au încercat să lămurească lucrurile.
 
Anamaria Prodan a încercat să îmbrace povestea şi spune că tot scandalul ar fi pornit de la nişte transferuri: ”Vă rog, lăsaţi-mă! Am vorbit de nişte jucători. Nu mă interesează ce apare în presă. Eu sunt mai nervoasa şi vulcanică. La ce circ e în presa, iar sunt în prim-plan mereu... Sunt obişnuită să fiu numărul 1 în presă şi în sport. Am simţit că îmi ia faţa Halep. M-am gândit să scrie presa numai de mine în ziua în care a câştigat ea Wimbledon-ul. Glumesc… Am avut o discuţie despre două transferuri mai nereuşite. Atât. Nimic mai mult”
 
Laurenţiu Reghecampf (43 de ani) a oferit prima reacţie după incidentul în care a fost implicată soţia sa şi Dan Alexa după meciul dintre Astra Giurgiu şi FC Botoşani, încheiat la egalitate, 2-2. ”Ce s-a întâmplat? Nu ştiu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am… cu cine? Cu Alexa? Nu ştiu, vreau să văd imaginile. Ce vreţi de la mine dacă nu ştiu nimic?”, a declarat Reghecampf pentru Cancan. 
 
Fostul tehnician de la FCSB locuieşte în Emiratele Arabe Unite, acolo unde ocupă funcţia de antrenor principal la Al Wasl, Chiar dacă cei doi sunt la mii de kilometri distanţă şi în presă au mai existat zvonuri cu privire la o relaţie mai mult decât profesională între Anamaria Prodan şi Dan Alexa, aceasta a negat cu vehemenţă de fiecare dată acest lucru.
 
 

 

Comentarii