Video: Dansul provocator al Oanei Lis a excitat toată Mamaia!

Oana si-a luat licenta in psihologie si a tinut mortis sa sarbatoreasca aceasta mare realizare pe tarmul marii, alaturi de nonconformistul ei partener, Viorel.

Ziua, cei doi cormorani indragostiti, au profitat de razele soarelui, reglandu-si din creme bronzul hollywoodian, s-au scufundat dupa hamsii si au jucat fotbal pe dezbracatelea cu o echipa de tractoristi din comuna Zanoaga, Olt.

O data cu venirea serii a inceput adevaratul dezamat. Incinsa de cocktail-uri sofisticate si excitata de sexosul ei sot, blondina a facut un show de zile mari, a dansat printre mese si pe aleile statiunii cu miscari atat de lascive incat toti turistii au innebunit de placere si dorinta.

Surprinsa in timp ce urina din picioare langa un brad din gradina localului, indragita vedeta a explicat ca prefera stilul barbatesc pentru ca nu se poate aseza pe colacul wc-ului.

Dorind sa impartaseasca momentele de fericire cu prietenii de pe Facebook, Oana si-a atras numeroase critici dupa ce a postat clipul cu petrecerea.

"Ce psiholoaga vrei tu sa ajungi daca iesi in curul gol la restaurant?"

"Aia e rochie de muiere serioasa? Mosu-tau se uita dupa preot si tie iti fug ochii dupa alti barbati. Rusine!"

"Nu mai incerca sa i-o scoli lu´ Tutankamon, erectia o sa-l bage in groapa".


 

Comentarii