Şoc în televiziune: Mihaela Rădulescu a pălmuit o producătoare de faţă cu toată echipa

Nu stim cat sunt de satisfacuti cei din conducerea Pro Tv de profitabilitatea emisiunii ´’Ferma´´, insa este cert ca audienta ei este asigurata de aspecte iesite din tiparele civilizatiei. Formatul a primit amenzi substantiale pentru numeroasele derapaje verbale si scene explicite de dragoste, interzise chiar si amatorilor de onanie.

In topul mitocaniilor scose pe gura, pe locul intai s-a clasat replica Claudiei- Cream, adresata doamnei Brigitte:

„Auzi, golancă, perversă, (bip!) Să nu mai îndrăzneşti să mai vorbeşti despre mine! …Te transport direct la spitalul 9. Că eşti caz de psihiatrie! Golancă infectă! Golancă, perversă, nebună, centuristă infectă! (…) Să se ducă pe centură, la ea acasă! Să scoată silicoanele din (bip!) şi din faţă!”

La categoria ´´ actiune, cascadorii, batai´´,  aurul i-a fost decernat  moderatoarei  Mihaela Radulescu care i-a dat perversa ca pe Monaco producatoarei careia, de fata cu intreaga echipa, i-a umplut obrajorii de palme.

Scarbita de ghiolbanii cu care e nevoita sa lucreze si de mizeriaa din Romania, diva monegasca si-a pierdut total cumpatul. In momentul cand producatoarea a intrebat-o cat este ceasul, Mihaela, iesita din minti, a inceput sa-i care palme, pumni si bocanci pana cand biata fata a ramas lata in noroi.

Incidentul a fost unul deosebit de grav dar sefii Pro-ului au musamalizat totul anuntand ca la alte proiecte, Raduleasca va fi cooptata, cel mult, pentru postul de magazionera la depozitul de haine si decoruri.

 

Comentarii