România lui Dragnea: un băiat ”cuminte, de la ţară” a fost arestat doar pentru că a bătut un tânăr şi i-a violat iubita!

Lucrurile au luat-o razna total in domeniul Justitiei din Romania. Politia politica si magistratii corupti continua sa aplice legile dupa cum ii taie capul si interesele meschine. Daca domnul Dragnea nu ia masuri de urgenta, se va alege praful de oamenii nevinovati ai acestei tarisoare amarate.
 
Zilele trecute, inca un om obisnuit a patit necazul. In mai putin de 24 de ore, Cozmin Andras Cazan, ”baiat cuminte si linistit de la tara”, cum singur se recomanda, a intrat intr-o gramada de belele. Prima a fost spargerea unui magazin din comuna Sahateni. Suparat ca ”l-a luat Militia degeaba, ca el fura numai afara”, bietul om s-a imbatat si, pe fond nervos, si-a rupt cu bataia un consatean, violandu-i in acelasi timp concubina.
 
Aventura a continuat la Sinaia unde, cu femeia luata cu forta de langa barbatul ei, dorea sa petreaca un sejur de neuitat. Din pacate, politia aservita unor forte obscure din strainatate, i-au intrerupt abuziv excursia, arestandu-l fara nicio explicatie.
 
Socul trait de Cozmin Cazan nu poate fi descris in cuvinte, iar noua nu ne ramane decat sa tragem un serios semnal de alarma: Pe noi, oamenii cuminti si linistiti de la tara, cine ne apara in fata legilor sucite, domnule Dragnea?
 

Comentarii