Prodanca, înjurată public după ce s-a pozat mâncând din borcanul cu icre negre: ”Ţărancă parvenită, panaramă de vestiar...”

Doamna AnaMaria Prodaan este o adevarata legenda vie. Alaturi de omologul ei masculin, Gigi Becali, dansa reprezinta simbolul succesului din perioada de tranzitie a economiei romanesti. Diferenta dintre cei doi este ca Becali nu s-a pozat in curul gol( deocamdata) iar Ana Maria nu foloseste pisoarul( sau nu stim noi). Amandoi sunt atrasi, precum strutii, de obiectele stralucitoare, scumpe si in cantitati mari, despre care ar vorbi toata ziua cu conditia sa o faca in fata unor camere de filmat.
 
De la declaratii de genul ”sunt o femeie foarte atragatoare si periculos de inteligenta” si pana la postari in ipostaze potrivite mai degraba reginelor depravate, Prodanca nu oboseste sa afiseze o opulenta de neam prost.
 
Ultima lucrare foto pe care a intitulat-o, cu modestie, ”pe bogatie”, ne-o infatiseaza pe Ducesa de Dabuleni servind icre negre cu polonicul dupa o portie zdravana de fasole cu ciolan si o salata mare de ceapa in otet. Untura sleita pe diamantele de pe degete i-a scos din minti pe internauti care din ”taranca parvenita” si ”panarama de vestiar”, nu au scos-o.
 
„Ce ipocrită. Să mănânci icre negre arătând. Mănâncă, bucură-te, dar nu trebuie sa te afişezi. Cred că s-a săturat lumea de grandomaniile tale…După ce a plecat artista noastră mare din aceasta lume, doamna Ionela Prodan...a început Ana să posteze această bogăţie exorbitantă!  Ceea ce dă de înţeles că mama ei a avut mulţi bani de care se bucură ea acum! Şi daca tot nu sunt munciţi, de ce să nu-i cheltuiască pe extravaganţe şi chestii ieşite din comun!...Lasă puţin de dorit această atitudine a ei, de a-şi etala bogăţia pe reţelele de socializare, de parcă ar vrea să demonstreze cuiva ceva”, au scris câţiva internauţi.
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii