Probleme pentru Godină! Nu mai ajunge acasă decât după ce sare gardul, dărâmă poarta şi sparge uşa!

Inspectoratul General al Poliţiei s-a declarat extrem de preocupat de problemele locative pe care le întâmpină mai nou fanionul instituţiei, Marian Godină. Recent, într-o postare pe cea mai populară reţea de socializare, Godină a împărtăşit cu fanii săi experienţa terifiantă prin care trece de fiecare dată când intră în casă, după misiunile de serviciu: ”Sar garduri, sparg uşi, dărâm porţi... apoi ajung acasă şi scriu despre animăluţe drăguţe”.

Reprezentanţii I.G.P.R au în lucru câteva variante de lucru întru asanarea problemei, după cum urmează:

1. Îi vor propunea lui Marian Godină funcţia de poliţist de librărie, în sensul de a lucra în permanenţă de acasă, din sufragerie, în relaţie directă cu afişele sale cu mâinile în sân lipite în geamurile tuturor magazinelor de cărţi, afişe ce îl vor reprezenta promovând permanent atât volumul propriu de întâmplări rutiere cât şi broşurile cu chestionare de verificare a cunoştinţelor pentru legislaţie.

2. Îi vor pune la dispoziţie poliţistului simbol o locuinţă situată la parterul I.P.J Braşov, fără garduri pe care să trebuiască să le mai sară, fără porţi pe care să fie nevoit să le mai dărâme, apartamentul urmând să fie dotat şi cu un agent şef pe post de uşier, astfel încât întreţinerea lunară a casei să nu includă şi preţul celor 30 de uşi ce ar fi sparte de Godină în caz contrar.

3. Dacă primele variante nu vor fi agreate de Marian Godină, Inspectoratul General al Poliţiei Române va lua în calcul construirea unui pasaj subteran direct între secţia de poliţie şi sufrageria familiei Godină, tunelul urmând să poată fi accesat, la cerere, şi de mijloace de transport în comun în care poliţistul să-l poată urca pe simpaticul Pablito, lama cu care a stârnit invidia tuturor interlopilor posesori de maimuţe, lei şi dromaderi.

(foto: facebook.com/godinamarian)
Comentarii