Păruială, la Asia Express, între surorile Drăguşanu! Cine a câştigat şi pe cine au pariat concurenţii!

Bianca Drăguşanu a revoltat pe toată lumea prin comportamentul ei nepotrivit din cadrul concursului „Asia Express”. Pe parcursul probelor, vedeta a făcut crize de nervi, a ţipat, a înjurat şi a fost gata să cedeze, enervată fiind de condiţiile impuse de concursul din India.
 
Atitudinea ei a enervat-o, la un moment dat chiar şi pe sora ei, Oana, cu care a făcut echipă în cadrul competiţiei, aceasta apostrofând-o brutal pe Barbie de România, chiar în prezenţa cameramanilor: „Eu când ţi-am zis că eşti proastă...nu zic degeaba!”.
 
Enervată peste măsură, Bianca Drăguşanu i-a replicat ameninţător Oanei: „Vezi cum vorbeşti cu mine, mai ales la cameră. Dacă eram proastă nu ajungeam aici”. ”Dar de ce, scumpi, oi fi dat vreun test de inteligenţă şi noi n-am ştiut”, a reacţionat sora mai puţin celebră a vedetei din familia Drăguşanu, fapt ce a pus gaz pe foc în conflictul spontan dintre cele două.
 
Scandalul s-a aplanat finalmente, printr-un pas înapoi făcut de Oana, deşi ea era favorita pariurilor făcute de echipa de producţie, în perspectiva unui chicks fight între Drăguşence.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii