Moroşanu vorbeşte despre divorţ. "Chiloţăreala" din Ferma a umplut paharul

De cand s-a reprofilat din luptator sangeros in saltimbanc de televiziune, zvonurile despre un presupus divort al lui Catalin Morosanu s-au inmultit ca ciupercile dupa o baie in piscina neingrijita.

Cat timp pleca de acasa pentru a munci in ring, prestand o activitate barbateasca, ´´caratul de pumni si picioare in capul colegului de birou´´, sotia lui a fost linistita. De cand voinicul a luat-o pe calea show-urilor de televiziune, ajungand intr-o lume depravata, cu tentatii pacatoase la tot pasul si minutul, Georgiana a inceput sa-si ridice diverse probleme.

´”Ce rating or fi facut aseara?´’, ´´Daca o injura pe Brigitte, ii dau mai multi bani?´´, ´´Dupa chilotarelile astea, vorba lui Daniel Ghita, o sa-l mai respecte lumea pe Moartea din Carpati?´´, acestea sunt doar cateva din temele ce-i macina gandurile bietei femei.

Georgiana si Catalin s-au cunoscut de tineri, au un copil minunat si o casnicie extraordinara, ce dureaza de 17 ani. Intrebarea de pe buzele milioanelor de fani este daca de acum inainte lucrurile se vor schimba.

´´ Suntem împreună de 16 ani, ea avea 16 ani, eu 17 ani, amândoi virgini de când am început. Am rămas împreună, a fost lângă mine şi când stăteam la cămin şi împărţeam împreună o conservă de ton sau ceva şi acum a rămas lângă mine când i-am oferit totul. Chiar sunt norocos că am găsit-o pe soţia mea şi frumoasă şi eu… Moartea din Carpaţi, uită-te la mine. Am avut norocul asta, mi-a dăruit o fetiţă frumoasă. O cheamă Natalia şi nu a fost niciodată de acord cu faptul că am ajuns celebru, ştia care este plata, lipsa de acasă, multe sacrificii, dar a mers mai departe, am făcut un copil, o să mai facem un copil, ea este medic stomatolog, a terminat şi ea 2 facultăţi, economia şi stomatologia, acum lucrează şi ea.

Tot timpul ne-am împins unul pe altul, ne-am dorit mai multe chestii unul de la altul şi uite aşa reusim să ne împingem şi reuşim să fim o familie. Eu respect femeile din două motive: datorită mamei mele şi soţiei mele, pentru că am văzut că există şi astfel de femei', a declarat Cătălin Moroşanu, facand KO zvonurile rautacioase.

 

Comentarii