Moroşanu, anunţ oficial: ”Nu mai lupt în România!” Daniel Ghiţă: ”Felicitări Mortului din Carpaţi!”

Cătălin Moroşanu (34 de ani) şi-a luat revanşa în faţa lui Daniel Sam, pe care l-a învins în gala de la Cluj. "Moartea din Carpaţi" le-a dat emoţii spectatorilor chiar în prima repriză, când britanicul de aproape 2 metri şi 123 de kilograme l-a pus la podea pe român cu un genunchi direct în plex.

"Îmi vine să plâng", a declarat Moroşanu la finalul luptei, cuprins de emoţiile uneoi săli arhipline, pentru ca apoi să facă un anunţ total neaşteptat: "Este ultimulm meu meci în Romania, mă bucur  că am luptat aici în Ardeal alături de voi".
 
Anunţul lui Moroşanu pune capăt speculaţiilor legate de multaşteptatul şi la fel de amânatul meci cu Daniel Ghiţă, fiind greu de crezut că o confruntare între cei doi ar putea primi o bursă convenabilă peste hotare.
 
Victoria lui Moroşanu a fost primită ironic de rivalul său de pe reţelele de socializare, Daniel Ghiţă apreciind şi găzduind pe pagina sa un comentariu jignitor la adresa lui ”Moro”.
 
”Felicitări Mortului din Carpaţi! Să îi aduca cineva la cunostinţă că mai trebuie să dispute o luptă în România pentru a dovedi publicului larg şi iubitorilor sporturilor de contact că e ceea ce pretinde. Băi Moro, tu în sinea ta ştii că nu vei avea niciodată sorţi de izbândă în faţa lui Daniel Ghiţă, dar e o vorbă mare, sunt înfrangeri care te înalţă şi victorii care te înjosesc!”, a postat pe pagina lui Daniel Ghiţă utilizatorul Alexandru Alex.

Comentarii