Mihai Bobonete este hărţuit de o vedetă Playboy: "E mişto gagica, dar...!" - FOTO

Majoritatea barbatilor s-ar simti maguliti si s-ar lauda la toti cunoscutii daca o femeie celebra, de o frumusete rapitoare, i-ar curta de dimineata pana seara. Nu este insa si cazul simpaticului artist al poporului, Mihai Bobonete, alias Bobita din Las Fierbinti, om insurat, cu copii la casa lui, si care nu stie cum sa scape de insistentele unei dive internationale.

De aproape sase luni, Kylie Jenner, iepuras Playboy si campioana pe Instragram cu peste 146 milioane de urmaritori, il bombardeaza, efectiv, pe Bobita cu propuneri indecente, declarand ca e atrasa nebuneste de el ca barbat iar ca actor il apreciaza mai mult decat pe orice star de la Hollywood. Glumele lui "suptile" despre plua si pzda, o fac sa se cace pe ea de ras, afirma Kylie intr-un interviu.

"E misto gagica, n-am ce sa zic, da´ sigur e si putin dilie la creier. De juma de an imi propune sex neprotejat, sa ne lingem, sa ne frecam in grup, sa ne cutare, cutare. Pai, io, de cand tin cura de slabire nu mai pun nimic pe limba. Sunt io Fat Frumos si Destept Nevoie Mare da´ si nevasta-mea e cu ochii pe mine ca pe trotineta electrica", a declarat speriat Bobita.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii