Martorul de la Antena 3 care schimbă total ancheta din Caracal: ”Dincă făcea sex şi în urmă cu 19 ani!”

Vara, cand toata lumea este in vacanta, subiectele de presa sunt putine si subtiri, asa ca este de inteles de ce unii prestatorii media incearca sa acopere sezonul estival lungind abominabila poveste din Caracal cu aiureli fara nicio relevanta.

Profesionisti intr-ale criminalisticii au afirmat din primele zile ale grozaviei ca Dinca e un criminal obesedat sexual si ca retelele de prostitutie, existente in intreaga tara, reprezinta o alta speta. Cu toate astea, fara a gasi, deocamdata, nicio dovada  a apartenentei monstrului la ”Marea Mafie a sexului vandut”, fostul preot Gadea continua sa-si vada de pasiunile sale detectivistice.

”Avem dovada irefutabila ca Dinca facea parte dintr-o retea internationala”, anunta in fiecare seara deontologul, fara a demonstra nimic.

Politia din Bari a spus clar ca nu exista nici un  Dinca in dosarele lor. Consulul roman din Bari a declarat acelasi lucru. O femeie care a lucrat acolo i-a povestit ”detectivului raspopit” ca un anume Mihai facea legea in localitate. In foame de audienta, Gadea insista: ”Deci Dinca era proxenet si lucra cu mafiotii albanezi”. Femeia, jenata de interpretarea pe care o dadea celebrul jurnalist vorbelor sale, raspundea in soapta: ”Da, parca l-am vazut si pe Dinca pe strada, dar Mihai se ocupa...”

Bomba bombelor, marturia care schimba complet cursul anchetei, a fost detonata aseara cand, un ”martor cheie”, i s-a confesat parintelui-investigator ca l-a cunoscut pe Dinca in urma cu 19 ani.

„La unele dintre mesele pe care le-am servit erau bucuroşi că avuseseră parte de două fete. Erau bucuroşi pentru că obţinuseră ceva mai mult. Priveau toate aceste aspecte ca un trofeu”, a mai detaliat acesta.

Deci, ”martorul” cu imaginea blurata si vocea distorsionata( putea sa fie Mircea Badea sau Ciuvica) a povestit, de fapt, ca monstrul facea sex si in anul 2000, pasiune pentru care CUMPARA, nu VINDEA, fetite. Respectivul nu a spus in nicio secunda ca Dinca era proxenet asa cum aparea scris pe ecran.

Concluzia este una singura: daca nu se intampla si altceva spectaculos, cioclii tv o vor tine cu aberatiile despre Dinca pana in noaptea de Revelion.

Actualizare: Cutremurator! Dinca a dat fetite unui colonel de Politie

Publicatii cu pretentii au preluat palavrageala fara nimic concret a "martorului bomba" intervievat de Gadea si titreaza cu litere cat casa: "Monstrul dadea fete unui colonel".

Scoasa din context si fara sa precizeze ca "martorul" a povestit acest aspect ca o spaga data "in natura" de catre Dinca unui sef de politie, pare ca descoperirea este cu adevarat halucinanta. In fond, de cand e lumea, au existat  diversi sefi, cu putere de decizie intr-un anumit domeniu, carora li s-a dat drept plocon o damigeana de vin, un curcan, o fetita sau un baietel.

Martorul nu spune ca Dinca avea fetele lui pe care le exploata ci ca a trimis o "prospatura", pe care a platit-o el, unui politist.  
 

Comentarii