Lili Sandu e terminată de durere: "Cu Abdullah Regele Iordaniei sunt în amor de câţiva ani" - FOTO

Dupa anuntul facut in SUA de premierul Dancila cum ca va muta ambasada Romaniei din Israel, la Ierusalim, Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei si-a anulat vizita in tara noastra.

´´Aveam multe probleme importante de discutat cu onorabilul presedinte Klauss iohannis insa dupa mutarea impardonabila a femeii aleia, Vasilica parca o cheama,  am anulat tot. Cel mai rau imi pare ca nu o s-o mai vad pe Lily, cu care aveam intalnire la Sinaia´´, a declarat Regele furios si trist.

Cu stupoare, am aflat pe surse, ca Lily din discursul regelui nu e alta decat Lili Sandu, cea cu care capul incoronat are o frumoasa poveste de dragoste de mai multi ani.

Contactata, cu ajutorul unor prieteni apropiati, atragatoarea vedeta a fost de acord sa ne destainuie, pe langa alte iubiri personale, si despre idila regeasca.

´´Sunt suparata foc pe, vorba lui Basescu, proasta aia de Vasilica. Din cauza tampeniei ei, nu m-am mai vazut cu ´’habibi meu´´, cu care abia asteptam sa nu ies nici macar o secunda din camera de la Sinaia. Ce sa va spun? Am avut multi iubiti insa Abdullah este o suma a tuturor si mult in plus. Are din inocenta lui Sisu de la trupa LaFamilia, din ejacularea lui Paul Panait de la Gaz pe foc, putin din laudarosenia lui Mihai Onila care a umplut targul ca el m-a inceput.

Habibi meu e tandru ca Calin Goia de la Voltaj, sensibil ca Nutu Camataru de la Jilava si puternic precum Bogdan Stelea, care a fost ´´dragostea vietii mele´´. Cat am stat in SUA, l-am gustat pe Gabriel Aubry si l-am rontait, efectiv, pe Gerard Butler. A fost misto si cu polonezul Luckasz Szukala dar si cu Vali Barbulescu sau Horica Tecau. Si astia sunt doar cativa dintre ei dar, poate ma repet si imi cer scuze: cum ma face sa urc pe pereti capul fara coroana al regelui, n-a reusit nici un barbat. A propos, va spun un mare secret : Abdullah are si …acolo, un fel de coronita dar din bile de rulment´´.

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii