Irina Tănase este văzută tot mai des lângă un bărbat superb, cu alură atletică

Vorba batraneasca "Buzele nu stau lipite, sufletul nu face paienjeni" pare sa se adevereasca si in cazul frumoasei Irina Tanase care, dupa ce s-a trezit singura in tavalugul vietii, simte nevoia acuta a unui sprijin barbatesc. Chiar daca inca il mai viziteaza pe cel care i-a promis ca o va duce la altar, tanara, care pana luna trecuta se visa viitoarea prima doamna a tarii, doreste sa-si refaca de urgenta viata si s-o traiasca cat mai linistit, fara reflectoare, lux si preamarire.

In ultimul timp este vazuta des cu un barbat cu care, spun apropiatii, se potriveste mult mai bine decat cu Liviu, atat ca varsta, cat si ca fizic. Este genul de sportiv, tuns scurt, imbracat tinereste, cu barbă si fara burta si de cate ori este in compania Irinei, aceasta rade in hohote, debordand de fericire.

Barbatul misterios nu este altul decat soferul fostului lider PSD care, vazand ca nu mai are nicio sansa sa fie numit ministru, ca toti predecesorii sai, a dat frau liber sentimentelor si a facut tot posibilul ca sa ocupe locul gol din inima Irinei. Nu are posibilitatile materiale ale lui Livache dar frumusetea lui trupeasca si sufleteasca inlocuiesc cu usurinta toate bogatiile din lume.

"Mi-as fi dorit sa continui opera de modernizare a Romaniei inceputa de Daddy insa lipsa unei echipe competente ma obliga sa ma ocup doar de treburi casnice. Acum am pe cineva drag langa mine care mi-a redat pofta de viata. In aceste momente realizez, in sfarsit, cu rusine, ca dragostea sincera este mai importanta si mai valoroasa decat orice avere", a declarat Irina, in timp ce calca pe dunga niste ciorapi flausati.

Comentarii