Horror! Mihaelei Rădulescu i-a căzut faţa! La propriu! Fără FaceApp

Mihaela Rădulescu a fost atacată de fani pe Instagram, însă nu pe contul acesteia, ci pe contul Ioanei Filimon, în josul unei poze în care apar amândouă. De altfel, nu este pentru prima dată când prezentatoarea de la Ferma a fost luată în vizor de urmăritorii ei virtuali.

Mai exact, prezentatoarea a fost bombardată cu diferite comentarii pentru că purta o rochie foarte scurtă, cu cizme înalte, peste genunchi. „Asta contează, să îmbătrânim arătând ca la 20 de ani? Întreb pentru o prietenă”,
 
”Ai un corp absolut demenţial, dar să te îmbraci ca la 20 de ani denotă super multă imaturitate în gândire şi e cam penibil. Ai arăta bine şi sexy în absolut orice, bani ai, cum de nu te îmbraci mai bine?”, sunt câteva dintre comentariile urmăritorilor vedetei de pe Instagram.
 
Însă, în cazul fotografiei, în care apare alături de Miss România, oamenii au atacat-o dur pentru cearcănele care, după spusele acestora, nu apar şi în fotografiile postate de divă.  „Ce faţă de femeie bătrână ai, Mihaela. Păcat de faţă, că la corp eşti bombă!”
 
”Vai, măi, Ioana!!! Dar când a făcut ”diva” riduri???Pe contul ei de insta nu vezi decât poze cu 1000 de filtre şi toate ridurile şterse şi la tv zici că are 80 de ani. Să nu mai vorbim de ochiul acela care nu o mai ascultă şi n-ar fi asta o problemă, dar să nu se mai dea adolescentă sexy, că nu e cazul!!! Nu înţeleg dorinţa asta de a prosti oamenii că ea e perfectă când de fapt a expirat!”, au fost comentariile oamenilor.
 
 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
Comentarii