FOTO: Cum arată Cristi Manea, după bătaia cu nevastă-sa, din tribunele meciului România - Franţa!

Performanţa României din seara trecută, anume calificarea în semifinalele Campionatului European de Fotbal pentru Tineret U21, a fost la un pas de a fi umbrită de vestea furnizată intempestiv de selecţionerul Mirel Rădoi. Acesta a anuţat la interviurile de după meci că "Istoria continuă, indiferent de adversar va trebui să continuăm povestea asta frumoasă. Chiar dacă această calificare a fost puţin umbrită de doi dintre suporteri, care au lovit-o pe soţia lui Cristi Manea".

Foto Hot! Ea este Alina Andreea, iubita lui Cristi Manea agresată în tribune la România - Franţa!

Conform surselor oficiale, Manea s-ar fi dus la finalul meciului să-şi sărute prietena, aflată în tribune, iar alte femei aflate lângă ea au dorit să-l felicite şi ele pe jucător şi s-au băgat în faţa prietenei lui Cristi. Fotbalistul a bruscat-o pe una dintre femei, iar atunci a intervenit prietenul acesteia, care l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR. În acea ambuscadă, iubita lui Manea şi-ar fi primit un picior în figură şi a fost umplută de sânge. Ceilalţi fani din apropiere au sărit şi ei la bătaie, iar Manea nu a rămas indiferent şi a început să se lupte cu ei.

O parte dintre cei care au fost prezenţi, totuşi, la incident, spun că lucrurile ar fi stat cu totul altfel şi că bătaia s-ar fi încins pur şi simplu între Manea şi iubita sa, deranjată de faptul că acesta se fotografia cu soporteriţele care făcuseră cerc în jurul său.

”Nu-i nimic adevărat, domne, n-a umflat-o nimeni pe sub gene pe Zâna lui Manea. Pur şi simplu s-au luat la omor amândoi şi vreo treizeci de suporteri au sărit să-i despartă, dar tot n-au reuşit până nu i-au luat jandarmii francezi pe pulane p-amândoi”, declara după meci Adi Tango, şeful galeriei românilor căpşunari din Cesena.

”După meci Manea a sărit în tribună şi s-a dus glonţ la năvastă-sa, că aia îl terorizase tot meciul, cum dădea pe lângă o minge din ”împiedicatule” şi ”handicapatule” nu îl scotea. Ăsta cum era cu adrenalina în gât după fluierul final, hop la ea să-i dea prelungirile, dar l-au luat nişte bagaboante în primire, că nu ştiu ce ziare băgase în maldărul de bancnote cu care le plătise, cu o seară înainte, în cantonament. Când a auzit românca să moară şi cu el şi cu ele de gât şi mai multe nu”, a detaliat acelaşi Tango Căpşunarul pentru jurnaliştii italieni.

Comentarii