Florin Salam, făcut felii la Metrou! Leşinat, fumat sau injectat?

Florin Salam este, fara doar si poate, unul dintre cei mai mare show-mani din Romania care poate ridica in picioare mii de invitati indiferent daca au venit la nunta, botez, parastas sau bauta de afaceri.

Celebru pentru energia lui de a da suflet oricarei petreceri, Florin poate presta la microfon pana dispare si ultimul faras de lovele din mainile petrecaretilor. Dragostea pentru arta si respectul pentru caramizile de bani il fac insa adesea sa-si neglijeze sanatatea uitand ca, oricat ar trage pe nas sau si-ar baga in vena, nu poate duce la fel de mult ca un magnetofon rusesc.

Astazi a fost surprins intr-o ipostaza in care nici cei mai creativi dintre pamanteni nu si l-ar fi putut imagina. Fara limuzinele de lux cu care ne-a obisnuit, fara gagici cu pieptul de-o tona, fara badigarzi si fara vlaga, regele a coborat in mijlocul pulimii proletare apeland la serviciile de neegalat ale Metroului bucurestean.

Nu se stie daca a renuntat la masina-i personala pentru a i se pierde urma sau pentru ca nu mai vedea sa conduca din cauza prafului, cert este ca in momentul cand din difuzoarele trenului au tasnit primele acorduri din Anotimpurile lui Vivaldi, regele a ingenunchiat ca rapus de o sageata otravita. Ingroziti, melomanii din jurul sau au sarit sa-l ajute care cu ce a putut. Unul i-a pus batista inmuiata in Cola pe frunte, altul i-a indesat niste cirese in voce, un violonist cu fata de angajat la Opera Romana i-a tras 7-8 palme peste mecla de parea ca vrea sa-l termine definitiv, nu sa-l trezeasca din lesin.

"O shaorma cu de toate si o manea cu mine, va rog!", a comandat monarhul inainte sa ragaie prelung a durere.

Foto cancan.ro

Comentarii