Duşman declarat al medicilor cu facultate pe bune, Olivia Steer îl desfiinţează pe doctorul Mihai Craiu

Dupa un lung turneu pe ruta Tokio, Cape Town, Toronto, Munchen si Videle unde a rezolvat grave cazuri de stomatologie, cardiologie, urologie si anatomo-patologie, indragita antivaccinista Olivia Steer s-a intors acasa cu forte proaspete si cu ambitia de a face cat mai mult bine oamenilor necajiti.

10 întrebări impertinente pentru Olivia Steer, după un şpriţ de vaccin, rozé, origine controlată...

VIDEO: Doctor Craiu argumentează, Olivia Steer flatulează. O fi de la aluminiu...

Duşman declarat al medicilor cu facultate pe bune, Olivia Steer îl desfiinţează pe doctorul Mihai Craiu

Fosta sefa de promotie la clasa parcagiului italian care opera in Romania, ea nu se sperie nici de cel mai urat diagnostic si incearca sa repare problema prin metodele invatate, evitand total descoperirile stiintifice din domeniul medical. La ultima coferinta la care a participat, Oly a declarat ca aluminiul din vaccinuri provoaca cele mai multe si mai complicate boli ale copilariei.

Cu timiditatea si nesiguranta celui care are la baza numai cunostintele acumulate in diverse universitati de medicina, doctorul Mihai Craiu, fiind doar o somitate in pediatrie si-a permis sa-i dea o explicatie, celebrei  tamaduitoare  naturiste.

´´Doamna Olivia, am inteles ca v-ati alaptat ambii copii la san. Este nemaipomenit. Felicitari. In vaccinurile care se fac la copiii din Europa, se gasesc 4 micrograme de aluminiu, de zece ori mai putin decat in laptele matern. Daca Dumnezeu a hotarat ca trebuie sa creasca copiii alaptati la sanul mamei, venind de acolo cu 28 de micrograme de aluminiu, atunci, cele 4 micrograme din vaccinuri cu siguranta nu fac rau. Explicatia este foarte simpla. Nu vi se pare?´´, a incercat sa insaileze un raspuns, bietul doctor Craiu, in fata exigentei Oly.
 

Comentarii