Daniela Crudu, o divă cu tarife de multinaţională - FOTO

Voinicii care cand o vad cum rade in hohote la soare si o aud cum combina cele cateva cuvinte pe care a reusit sa le memoreze, sunt convinsi ca pe Cruduta ´´o faci´’ din bancuri si glumite de doi lei. Ei bine, se insala amarnic. Vedeta stie sa-si managerieze nurii mai eficient decat multi executivi din multinationale iar tarifele practicate de ea pot concura cu orice firma care comercializeaza masini de lux.

Daca pentru niste poze in care prezinta chiloti Daniela cere cateva sute, pana la mii de euro, pentru o degustare rapida sau infruptare pe saturate, se ajunge la preturi cu patru zerouri.

Afaceristul Ioan Nicolaie ii baga pentru o noapte, mii de euro, la poseta, practic mai mult decat ii depunea la buci. Irezistibilul artist Leo de la Strehaia, constient de farmecul sau, s-a plans ca bruneta i-a cerut , chiar si lui, 10000 euro pentru o simpla petrecere fierbinte in doi.

´´Nu e prost cine cere, e prost ala care da´´, este sloganul dupa care isi desfasoara activitatea fabrica de amor a Crudutei.

Barbati care si-au tocat averile pe cotarceala au existat de cand lumea si daca asta e placerea lor, nu trebuie infierati. Pot sa molfaie la savarina pana dau in diabet. Un singur lucru e lipsit de logica.

Daca taie din lista lor de pretentii detaliul cu ´´vedeta tv´´, vor descoperi ca pot cumpara produse mult mai atragatoate, sanatoase si naturale la preturi incredibil de accesibile. Trebuie doar sa bata pietele si sa nu se arunce cu capul in prima legatura de marar.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii