Ce nas avea Andreea Tonciu înainte să intre pe mâna falsului chirurg italian, pe vremea când încă era parcagiu!

Deranjata de bascalia care se facea zi-lumina pe seama nanaului sau supra-dimensionat, indragita Andreea Tonciu si-a facut curaj si, in urma cu cativa ani, a ajuns pe patul de operatii plastice in Turcia.

Cu toate ca toti care si-au pus par in cap sau sani in piept la spitalele otomanilor, s-au declarat din cale afara de satisfacuti, Andreea a avut un ghinon teribil: doctorul Giugiuc Ghiumusluc, la care a apelat, i-a taiat nasul dar a uitat sa-i modeleze o nara.Ditamai vedeta, cunoscuta pe tot mapamondul, s-a trezit, dupa ce a platit 6300 de euro pe interventia chirurgicala, cu o singura nara in mijlocul nasului. Ciudat este ca respira mai bine ca inainte de a fi mutilata si, poate daca nu se uita in oglinda, nici nu si-ar fi dat seama de necazul care o lovise.

Citeşte şi 5 ani de la dispariţie: Top 10 glume despre monumentul nazal al Andreei Tonciu!

S-a intamplat sa realizeze grozavia tocmai in Italia, unde plecase direct de la spitalul turcesc, pentru a se reface.  In secunda in care si-a vazut nasucul gaurit aiurea, a innebunit de rusine si s-a oprit la primul iesit in drum, care i-a spus ca se ocupa cu plastia nasului. Asa a ajuns biata Andreea sa-l cunoasca pe escrocul Matteo Politi care, pe vremea aceea era inca parcagiu, si facea interventiile intr-o dubita fara numere, abandonata in parcarea la care era angajat. 

Aflam asadar, cu stupoare, ca nenorocitul a operat si inainte de a-si face acte false de medic. Din pacate, printre credulii loviti de necazuri si care s-au lasat pe mana sarlatanului, s-a numarat  si conationala noastra, Andreea Tonciu. Totusi, ca si celelalte victime ale falsului chirurg, Andeea a fost extrem de incantata de rezultat si declara in gura mare ca ´´fara ingerul italian, Matteo, nu as ajuns frumusetea care sunt acum´´.

Comentarii