Anamaria Prodan, spectacol fără sutien pe covorul roşu! Foto în articol

Anamaria Prodan este într-o formă fizică de invidiat şi nu se sfieşte să se mândrească cu silueta de adolescentă. După ce dietele au ajutat-o să scape de kilogramele în plus, soţia lui Reghe optează din ce în ce mai des pentru ţinute sumare.
 
Recent, prezentă la un eveniment monden, Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie complet transparentă, atrăgând toate privirile din jur. Mândră de ţinuta care îi dezvăluia formele perfecte, ea a publicat mai multe fotografii din seara cu pricina.
 
Apariţia Prodancei i-a surprins total până şi pe cei mai devotaţi fani de pe reţelele de socializare.
 
„Nu crezi ca ai cam exagerat?”, a întrebat-o o internaută. „Aşa cred si eu🤦‍♀️ dar nah, asta e, fiecare cum îl duce capul 😏 oricum este FRUMOASA❤️”, a scris o altă fană. „Dintr-un exemplu de femeie de afaceri o femeie puternica 👌🏼 ... te afişezi in ţinuta asta exagerata 🤦🏼‍♀️ . Arăţi divin dar... nu, aşa nu!”, a fost un alt comentariu apărut la una dintre fotografiile publicate de Anamaria Prodan.
 
„Impecabila, din cap până în picioare... Felicitări..... Cei care zic altceva sunt extrem de invidioşi... Deci chiar arăţi senzaţional”, „O rochie indrazneata, doar o persoana curajoasa ca tine o poate purta”, i-au scris cei care au fost cuceriţi de apariţia ei.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii