A apărut prima firmă care face curăţenie în pielea goală - FOTO

Concurenta acerba din salbatica economie de piata romaneasca ii forteaza pe "jucatori" sa gandeasca zilnic noi surse de venituri.

Eugen Mazdraguna, un apicultor falit din comuna Rotunda, judetul Galati, a avut o initiativa de-a dreptul fantastica pe care a pus-o in practica inca din luna iunie a acestui an: activitati de menaj in locuinte familiale si sedii de firma, desfasurate in pielea goala.

Ideea i-a dat-o o prietena din Scotia pe care a cunoscut-o pe Facebook si care deruleaza aceasta afacere cu succes de mai mult timp. Eugen are deja sapte angajati, gasiti chiar la el in sat, patru fete si trei barbati, care pot castiga intre 20 si 40 de euro pe zi, in functie de tinuta vestimentara pe care o comanda clientul. Sunt trei ipostaze in care lucratorii deretica prin case: in lenjerie intima, topless si goi pusca.

"La tara am avut foarte putine cereri intrucat satenii sunt mai rusinosi si, de frica lui Dumnezeu, prefera sa-si mature singuri batatura casei. In schimb, suntem solicitati in toate orasele mari ale tarii unde oamenii au bani si nu isi refuza nicio placere. Dintre angajati, cel mai cautat e Ilie, un consatean de-al meu, care spala geamurile cu …daravela", povesteste intreprinzatorul.

 

Vezi mai jos galerie foto:

  • photo
  • photo
  • photo
Comentarii