10 lucruri despre bătaia administrată de Anamaria Prodan lui Dan Alexa

La 24 de ore după bubuiala oferită lui Dan Alexa de Anamaria Prodan, ecourile întâmplării continuă. Iată mai jos 10 dintre aspectele mai puţin cunoscute ale evenimentului:

Motivul real al scandalului ar fi, de fapt, unul legat de decizia FRF de a impune fiecărei divizionare din Liga I formarea unor echipe de fotbal feminin. Prodanca cică s-ar fi oferit fundaş titular, dar Alexa a opinat că-i prea băbăciune şi-n plus nu-i chiar atât de bună pe fund cum se crede, că umblă mai mereu cu fermoarul lăsat…

Dan Alexa ar fi scăpat de K.O ca prin minune, graţie faptului că, la momentul măcelului, arbitrul de centru trecea pe culoar şi a strigat din reflex ”fault!”, negocind apoi cu Prodanca în privat, la cabine, suspendarea impresarei.

Dan Alexa a dovedit că stă extrem de prost în defensivă: a încasat în timpul meciului, a încasat şi după meci şi, la cum arăta după partidă, e posibil să fi încasat şi înainte. N-aţi văzut ce bicepşi şi ce pectorali avea bruneta aia care-l aştepta?

După 30 de reluări în care a numărat evoluţia lui Alexa, Mircea Badea a conchis că a rezistat cu două secunde mai mult. Fapt pentru care l-a provocat l-a un duel amical de flegme, palme şi înjurături.

Mircea Badea, atac furibund la Anamaria Prodan: ”Mami, de aia îl ţii pe Reghe în pijamale zi şi noapte? Per unde îl prinzi, acolo îi dai somn?”

Daniel Ghiţă confirmă valuarea Prodancei: ”Nu există antrenament mai bun pentru sporturile de contact decât un ciclu de 5 luni impresariat de Anamaria. Am auzit că a semnat cu doamna Reghe şi chiloţarul ăla de Moroşanu.”

Dan Alexa s-a scuzat pentru faptul că, din pricina jurnaliştilor care filmau scena, nu a putut întoarce şi celălalt obraz. Altfel el este un domn, ghidat în fiecare zi în tot ce face de morala creştină.

Prodanca s-a scuzat elegant: ”Ce-aveţi, băi, atârnătorilor? I-am tufut doar un croşeu în nănău! Ştiţi câtre perverse mi-a tras talanul ăsta pe la spate până să apuc să mă-ntorc?

Viorica Dăncilă: ”A fost box? S-a terminat cu înfrângere pentru noi? Vom da câştigătoarei titlul de cetăţean de onoare al României!”  

Jucătorii lui Alexa pregătesc deja intens antrenamentul de mâine: au instalat un ring în mijlocul terenului şi toată noaptea trecută au tăiat bilete de intrare.

Comentarii