Fenomenul PSD-ALDE studiat la Universitatea Harvard, USA

Astronomii de la Universitatea Harvard sunt in stare de soc. Normal, in ziua de astazi totul este socant. Ei analizeaza ciudata forma de tigara a unui asteroid, pe care l-au botezat Oumuamua, si , dupa ce i-au observat cresterea brusca a vitezei si schimbarea instantanee a directiei, au lansat teoria cum ca ar putea fi vorba de o nava spatiala extraterestra trimisa pentru a cauta semne de viata.

Dragi colegi de NATO, stimati astronomi americani! Sfatul nostru este sa va calmati imediat pentru ca sunteti intr-o eroare fantastica. Ce ati vazut voi in luneta astronomica este autobuzul PSD-ALDE, o necivilizatie subterestra care traieste dupa alte reguli sociale, paralele cu realitatea secoluluii XXI, la care noi, pamantenii normali la cap, am renuntat  de mii de ani.

Forma ciudata de tigara este chiar tigara care-i afuma mustata comandatului de la mansa navei. Mijlocul asta sinistru de transport, necunoscut observatorilor din democratiile inchegate, isi poate schimba brusc directia  dupa ce a castigat alegerile pe diverse minciuni si e capabil sa-si mareasca viteza inimaginabil de rapid cand simte ca-l ajunge din urma puscaria.
 

Comentarii