Alarmă de grad zero: Dragnea vrea să distrugă capitala

Invitata la un post de televiziune, doamna primar Firea a facut o dezvaluire de-a dreptul alarmanta: ´´Liviu Dragnea a decis sa desfiinteze cele 6 sectoare ale capitalei si sa le transforme in 6 orase´´.

Dupa ce a transformat Romania in mosia lui personala, suna foarte plauzibil ce a zis primarita. Surse demne de incredere, din imediata apropiere a liderului PSD, ne-au asigurat insa ca planurile fostului carciumar de birt satesc sunt mult mai periculoase. Lui Livu nu i-au placut niciodata marile orase in care s-a simtit tot timpul mic si umilit.

De fapt,mult-prea-maritul sultan social-democrat, vrea sa transforme Bucurestiul in 6 ( sase) sate la care sa puna primari consateni de-ai lui care i s-au plans ca in posturi de premieri si ministri le este greu si nu se descurca, fiind foarte prosti. Astfel, cluburi precum Loft, Fratelli sau Bamboo vor deveni sedii CAP, cladirea Parlamentului va fi casa de vacanta, proprietate personala, a presedintelui republicii, tovarasul Nicolae Dragnea iar capitala se va muta la Videle. 

Comentarii